Sääressä on kolme mustelmaa ja polvessa oleva kielii siitä, että olen mahdollisesti ollut rähmälläni jossakin vaiheessa iltaa. Toivon, että mikäli näin on, yleisöä ei ole ollut paljoa. Juhlimme kotiinpaluuta illallisella ystävien seurassa ja päädyimmekin jatkoille yökerhoon. Ensimmäiseen sellaiseen täällä asuessani, mutta kovasti en käynnistä hyötynyt, sillä filmi sumenee radikaalisti siitä hetkestä kun kulautin kurkusta alas eteeni kannetun teguilan. Seurueen toinen naispuolinen henkilö oli huomattavasti viisaampi ja poistui nukkumaan ajoissa juoden sitä ennen vain vettä. Minä sen sijaan yritin todennäköisesti juoda pöydän alle joka ainoan baarissa olevan ja palkinnoksi sain tutisevan olotilan.

On ihanaa olla kotona. Olen ottanut ympäristöön tuntumaa (yökerhoa ja sen lattiaa ei varmaan lasketa, en edes tunnistaisi paikkaa...) raahautumalla salille ja kauppaan. Huomasin hyvin pian, että landella ehdin tottua liian rentoon elämänmenoon ja se kostautuu nyt. Asennetarkistuksen paikka. Ei nimittäin toimi täällä. Jo pelkällä kauppareissulla minua heiteltiin kuin hernepussia ja huomasin, että minä jouduin väistämään aina. Kertoo liian lepsusta asenteesta. Tai armottomasta krapulasta.

  1789873.jpg  1789874.jpg

Harmaata ja sateista. Vastapäinen rakennus pääsi jokuaika sitten eroon sitä remontin ajan peittäneestä mainosjulisteesta ja paljastui näin kauniiksi...Nyt ne olivat huputtaneet sen rakennuksen, johon olimme ihan viittä vaille muuttamassa. Toivottavasti tämä rakennus säästyy siltä. Olisi ikävä viettää kesä parvekkeella kankaan peitossa kun remonttireiskat seilaavat ikkunan edessä edestakaisin...Maksettujen mainosten poistamisella ei tunnu olevan mitään kiirettä.

  1789871.jpg Hapankaalin käsitys taiteesta...Kieltämättä taulu on kiehtova ja kaunis, mutta hiukan häiritsi kun se tökättiin keittiöpöydälle. Toimii katseenvangitsijana kyllä joo. Tytön tissit ovat suorastaan hypnoottiset. Ja miesvieraat ainakin tykkäävät.

  1789869.jpg Muutamia kenkiä matkanvarrelta. Mustat Ferragamon kengät ovat yllättävän hyvät jalassa, nauhakengät taas tuottavat kävellessä suurta tuskaa ja kyyneleitä. Punaiset ottivat jo ilkeän osuman kantaansa kun iskin sen rappuralliin matkalaukkuja raahatessani...Tennarit ovat taas vähän isot, mutta ne olivat niin edulliset.

  1789866.jpg Ja lopuksi vielä tämän kesän tyylikkäin parvekeasetelma. Ensi kesänä aion panostaa hiukan enemmän...

Ystäväni saapuu tänään lomaltaan, ihanaa tavata pitkästä aikaa. Toivottavasti päänsärky lakkaa siihen mennessä ja virkistyn edes sen verran, että saan piirrettyä silmät päähän. Kuuden viikon kuulumiset eivät vaihdu ihan hetkessä...