Viimeisten parin viikon aikana...

...Moskovassa on nähty häivähdys taivasta, kerran jopa aurinko.

...on metsästetty inkivääriä, siirappia sekä neilikkaa ja tehty itse ekaa kertaa alusta loppuun piparkakkutaikina. Paistettu piparit ja syöty ne. On tehty myös rosolli ja perunasalaatti, mutta niistä ei sen enempää.

...meillä on vieraillut pukki. Kuuraparta piipahti pikkujouluissa, toi lahjat sekä laulatti (nauratti) hilpeitä pikkujoululaisia.

...täällä on purtu hammasta ja hämmästelty. Ketään tuttuja ei junassa ollut, tällä kertaa. En suostu pelkäämään tai jännittämään, mutta johonkin suuttumustaan tekisi mieli purkaa. Miksei ihmiset saa elää elämäänsä rauhassa kaiken maailman fanaatikoilta.

...kaupassa on nähty babushka availemassa systemaattisesti kaikki kirsikkatomaattirasiat ja puristelemassa kaikkia pikkuruisia tomaatteja peukalon ja etusormen välissä litistymispisteeseen. Sitten hän kylmänrauhallisesti kävelee pois, ostamatta yhtään rasiaa.  

...on löydetty uusi kieliope, jonka kanssa on puhuttu puhelimessa koko keskustelun ajan venäjää. Ehkä on hyväkin, ettei hän puhu englantia...

...on varattu jouluksi lennot Aasiaan...Malesia, Indonesia ja Thaimaa. Joulu on tänä vuonna takuulla erilainen. Metrin mittainen pukki adoptoidaan  joulunajaksi naapuriin.

...on havaittu kuntosalilla, että Hermes ja erityisesti Birkin ovat syrjäyttämässä Luiskan. On myös päätetty, että vuosi tätä salia riittää. Itsetunto ei kestä. Eikä lompakko.

 Viikonloppuinen valoilmiö.