Faktoja Suomivierailusta:

- Otsalamppu on ihan hölmön näköinen, mutta joskus tarpeellinen. Keskellä pimeää korpea se voi olla lenkkeilijän paras ystävä, kuutamollakin. Muuten voi päätyä tienpenkalle umpisukkeloon käkättämään ja tumppujaan etsimään.

-Vatsaflunssa on hyvin epäseksikäs tauti. Kun siihen lisätään allerginen duha ja verestävät silmät, on epäseksikkyys niin syvältä kumpuavaa, että rintaliivejäkään on turha kaivaa matkalaukusta viikkoon.

-Kun mies hävittää kaiken tärkeän tietokoneeltasi bittitaivaaseen ja väittää niiden esiinkaivamisen olevan "piis of nakki", älä usko. Kun joku nettinörtti puhelimessa kertoo ohjeet tiedostojen pelastamiseksi ja väittää, että se todellakin on ihan "heleppo nakki", älä usko sitäkään.

-Juuri kun sitä hiukan olostuu, rauhoittuu, saa töitä, lakkaa huolehtimasta ja kuvittelee aloittavansa jotain normaaliin viittaavaa, mies ilmoittaa että maaliskuussa taas neuvotellaan sopimuksesta ja vuokrakin on nousemassa. Paas kattoon jos vaikka keskustassa olis jotain kivoja asuntoja. Hiiteen oman tulevaisuuden suunnittelu.

-Kun maailmalle lähtee, ei pitäisi pakata liikaa tavaraa matkalaukkuun. Varsinkaan jos sitä raahaa ympäriinsä yksin. Ruisleipää ja suklaata saa kuitenkin tunkea laukkuun niin paljon kuin kykenee. Ja uusia sukkahousuja.

-Ei saa valittaa. Olen onnellinen perheestäni ja rakastan heitä niin kovin. Lähteminen koskee joka kerta, mutta jäädäkään ei voi. Hapankaali odottaa:)